No tak ale koszt lamp zamienników to 2x250 zł. zawsze można potem sprzedać wyjęte po ok. 2x170 zł., to wyjdzie całość ok. 160 zł + włącznik. Jeżeli nie będzie innej możliwości to tak właśnie zrobię, aczkolwiek gdzieś na forum czytałem o możliwości montażu samych soczewek, dlatego nie śpieszę się może coś wypłynie.
Sprzęgło OII 1.9 TDI...
Zwiń
X
-
Sprzęgło OII 1.9 TDI...
...Jak wiecie, sprzedawałem dziś auto. I sprzedałem. Ale się pojawił niemały stres, bo w trakcie przeglądu, jaki ASO wykonywało na zlecenie kupującego wyszło, że w układzie sprzęgła w skrzyni biegów coś piszczy. Pytałem, jak to usłyszeli, to odpowiedzieli, że ścieżka diagnostyczna wykazała to co wykazała (stetoskopem osłuchują czy ki diabeł? - ja nic nie słyszałem podczas jazdy, a ucho mam wyczulone :roll: ). I żeby wiedzieć, co to konkretnie jest konieczne byłoby wyjęcie i przegląd skrzyni :roll: Po co to piszę - dla mnie oznaczało to parę $$ obniżenia ceny (ja na naprawy/rozbieranie skrzyni nie miałem już niestety czasu :evil: ), natomiast kupujący miał minę, jakby chciał uciekać, gdy to usłyszał :roll:. Informuję więc wszystkich tych, którzy mają O II na gwarancji, która się będzie za jakiś czas kończyć - sprawdźcie, czy u Was takiego efektu nie ma, bo jak się bawić w rozbieranie skrzyni, to lepiej niech płaci Skoda Auto, a nie WySkoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
-
-
mariobros, Ty wybrales ASO, czy kupujacy :twisted: Bo cos mi sie zdaje, ze mieli cos odszukac :lol: Ale co kolesia tak interesowal stan, ma rok gwarancji, jak sie auto rozpadnie na dwa to dostanie nowe przeciez.
Tak piszczy mi pedal sprzegla w OI i nie wiem czemu, tak ma czasem i tyle. W czasie jazdy nie slychac, jak sie na postoju naciska to cos piszczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTak piszczy mi pedal sprzegla w OI i nie wiem czemu, tak ma czasem i tyle
Nie wiem czy to prawda, ale slyszalem ze, 2gi wlasciciel nie ma juz takich uprawnien do gwaracji jak 1wszy. Nie bijcie jesli sie myle. :lol:Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftmariobros, Ty wybrales ASO, czy kupujacy :twisted:Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez salsobartekMi też tak popiskiwało, słychać było na postoju tylko - a wczoraj się rozleciało w trakcie jazdySkoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Komentarz
-
Komentarz